Дом за възрастни хора ВИП ХЕПИ ХОУМ в Пловдив превръща старините в лукс

Поверете грижата за Вашите роднини и близки в доверени ръце. Правилната подкрепа и закрила през старческите години е ключ към дълъг и щастлив живот! Екипът на VIP HAPPY HOME е готов да Ви съдейства, като осигури спокойствие и споделеност в защитена среда.

Всичко това е възможно в Дома им за възрастни хора в Пловдив – VIP HAPPY HOME. В дома ще срещнете обучен персонал и лекари, които са на разположение денонощно. Сградата, изградена в луксозен стил, се намира в сърцето на обширен зелен двор. Разполага с просторни общи части и помещения за споделени активности, игри и занимания за всички домуващи.

На отделните етажи са обособени луксозни бани и тоалетни, трапезария и всекидневна стая. Като естествено продължение е изградена голяма тераса, където възрастните хора могат да се отдадат на почивка на свеж въздух.

На трите етажа на сградата са изградени 36 персонални стаи, с които могат да бъдат настанени възрастни хора по двойки. Домът разполага и със семейни стаи.

VIP HAPPY HOME е предвидил две специализирани помещения, където да бъдат настанени болни. В тях с лекарска помощ ще бъде осигурено спокойното им възстановяване.

За здравето на всички потребители се грижат медици в специализиран лекарски кабинет. На разположение са общопрактикуващ лекар, хирург, рехабилитатор, физиотерапевт и психиатър. При нужда е подсигурен и достъп до стоматологични услуги.

Всяка стая е оборудвана с всичко необходимо, което да внесе комфорт в ежедневието на потребителите. В отделните помещение е привнесен уют в характерен луксозен стил. Разполагат с големи комфортни легла, лично спално бельо, гардероб и нощни шкафчета, маса и столове, мивка. Инсталирани са климатици, интернет и телевизия, предлагаща всички канали.

Сигурната среда за близките Ви е гарантирана чрез денонощна жива охрана и видеонаблюдение.

ЗА ВРЪЗКА:

Екипът на VIP HAPPY HOME с готовност ще даде допълнителна информация по всичките ви въпроси.

За връзка ПОТЪРСЕТЕ: Тел.: 0888 65 49 46

Уверете се в стилната и комфортна обстановка, която Дом за възрастни хор VIP HAPPY HOME предоставя. Посетете го на адрес: гр. Пловдив, ул. „Прохлада“ 30.

Източник: Trafficnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *