Видео разходка

Дом за възрастни хора VIP HAPPY HOME се намира в гр. Пловдив, ул. Прохлада 30. Новооткритият старчески дом предоставя грижа за Вашите близки роднини в нова, специално построена сграда, покриваща всички стандарти.

Уют, комфорт, лукс и сигурност без аналог!

На три етажа са разположени общо 36 леглови стаи – двойни стаи, семейни стаи и две специалицирани стаи за възстановяване на болни. Всички стаи са оборудвани и обзаведени стилно, модерно и луксозно. Стаите разполагат с:

 • комфортни легла
 • спално бельо
 • гардероб и нощни шкафчета
 • трапезна маса и столове
 • мивка
 • климатик
 • телевизор

На всеки етаж има на разположение санитарен възел, бани, трапезария и всекидневна стая за почивка с голяма тераса.

На разположение на нашите домуващи са оборудван медицински кабинет, медицински специалисти – лекари и медицински сестри:

 • общопрактикуващ лекар
 • хирург
 • рехабилитатор
 • физиотерапевт
 • психиатър

Има осигурена и стоматологична помощ в случай на нужда.

Екипът на VIP Happy Home са се погрижили за сигурността и спокойствието на Вашите близки. В старческия дом има денонощна охрана и видеонаблюдение.

Не се колебайте, свържете се с нас на телефон 0896327070 или заповядайте на място при нас в град Пловдив, ул. Прохлада 30.

Дом за възрастни хора ВИП ХЕПИ ХОУМ в Пловдив превръща старините в лукс

Инвестиция в здравето и спокойствието на Вашите близки

Поверете грижата за Вашите роднини и близки в доверени ръце. Правилната подкрепа и закрила през старческите години е ключ към дълъг и щастлив живот! Екипът на VIP HAPPY HOME е готов да Ви съдейства, като осигури спокойствие и споделеност в защитена среда.

Всичко това е възможно в Дома им за възрастни хора в Пловдив – VIP HAPPY HOME. В дома ще срещнете обучен персонал и лекари, които са на разположение денонощно. Сградата, изградена в луксозен стил, се намира в сърцето на обширен зелен двор. Разполага с просторни общи части и помещения за споделени активности, игри и занимания за всички домуващи.

На отделните етажи са обособени луксозни бани и тоалетни, трапезария и всекидневна стая. Като естествено продължение е изградена голяма тераса, където възрастните хора могат да се отдадат на почивка на свеж въздух.

На трите етажа на сградата са изградени 36 персонални стаи, с които могат да бъдат настанени възрастни хора по двойки. Домът разполага и със семейни стаи.

VIP HAPPY HOME е предвидил две специализирани помещения, където да бъдат настанени болни. В тях с лекарска помощ ще бъде осигурено спокойното им възстановяване.

За здравето на всички потребители се грижат медици в специализиран лекарски кабинет. На разположение са общопрактикуващ лекар, хирург, рехабилитатор, физиотерапевт и психиатър. При нужда е подсигурен и достъп до стоматологични услуги.

Всяка стая е оборудвана с всичко необходимо, което да внесе комфорт в ежедневието на потребителите. В отделните помещение е привнесен уют в характерен луксозен стил. Разполагат с големи комфортни легла, лично спално бельо, гардероб и нощни шкафчета, маса и столове, мивка. Инсталирани са климатици, интернет и телевизия, предлагаща всички канали.

Сигурната среда за близките Ви е гарантирана чрез денонощна жива охрана и видеонаблюдение.

ЗА ВРЪЗКА:

Екипът на VIP HAPPY HOME с готовност ще даде допълнителна информация по всичките ви въпроси.

За връзка ПОТЪРСЕТЕ: Тел.: 0888 65 49 46

Уверете се в стилната и комфортна обстановка, която Дом за възрастни хор VIP HAPPY HOME предоставя. Посетете го на адрес: гр. Пловдив, ул. „Прохлада“ 30.

 

Източник: Trafficnews.bg

 

ВИП Хепи Хоум официално отвори врати!

На 12.12.2022 се състоя официалното откриване на дом за възрастни хора Вип Хепи Хоум, който се намира в гр. Пловдив, на ул. Прохлада 30.

 

Сградата на старческия дом съчетава съвременна архитектура с функционалност, уют и безопастност, съобразени с всички европейски изисквания и стандарти. Площта на сградата е общо 1800 кв.м., разпределена на три едажа по 600 кв.м.

На трите етажа са разположени общо 36 леглови стаи – двойни стаи, семейни стаи и две специалицирани стаи за възстановяване на болни. Всички стаи са оборудвани и обзаведени стилно, модерно и луксозно.

 

Домакин на събитието беше собственикът на дома г-н Петров и семейството му. „Желанието ни е тук, при нас, възрастните хора да открият уют, грижа, спокойствие, за да изживеят достойно и щастливо старините си.“, казва г-н Петров.

Откриването на Вип Хепи Хоум уважиха представители на бизнеса, политически формации, депутати, представители на религиозните общости в града, дългогодишни клиенти и партньори на фирмата и разбира се всички служители на Вип Хепи Хоум.

Гостите на събитието имаха възможност да разгледат новата сграда, както и интериора на всички стаи. Те бяха впечатлени, че всички помещения са големи, светли и просторни а също, че са оборудвани и обзаведени стилно, модерно и луксозно.

На разположение на домуващите във Вип Хепи Хоум са оборудван медицински кабинет, медицински специалисти – лекари и медицински сестри: общопрактикуващ лекар, лекар Хирургия, рехабилитатор, физиотерапевт и психиатър. Има осигурена и стоматологична помощ в случай на нужда. За сигурността и спокойствието на домуващите е осигурена денонощна охрана и 24/7 професионално видеонаблюдение.

След като разгледаха Вип Хепи Хоум, гостите бяха изненадани с торта-шедьовър на сладкарското изкуство, представляваща копие на сградата до най-дребния детайл. Тя е дело на екипа професионалисти на фирма „Чили“.

Събитието продължи с парти с диджей за всички гости.

Всеки желаещ, може да посети Вип Хепи Хоум и да се увери в отличните условия, които предлага. Адресът е гр. Пловдив, на ул. Прохлада 30.

Добре дошли!

Празнична атмосфера за нашите домуващи

В очакване на хубави празници, екипът на VIP Happy Home се подготвя да достави ведро настроение.
Празнична украса ще носи радост и настроение на нашите домуващи и техните близки!
Освен украсата, вече е готова и красива коледна елха!