ВИП Хепи Хоум официално отвори врати!

На 12.12.2022 се състоя официалното откриване на дом за възрастни хора Вип Хепи Хоум, който се намира в гр. Пловдив, на ул. Прохлада 30.

Сградата на старческия дом съчетава съвременна архитектура с функционалност, уют и безопастност, съобразени с всички европейски изисквания и стандарти. Площта на сградата е общо 1800 кв.м., разпределена на три едажа по 600 кв.м.

На трите етажа са разположени общо 36 леглови стаи – двойни стаи, семейни стаи и две специалицирани стаи за възстановяване на болни. Всички стаи са оборудвани и обзаведени стилно, модерно и луксозно.

Домакин на събитието беше собственикът на дома г-н Петров и семейството му. „Желанието ни е тук, при нас, възрастните хора да открият уют, грижа, спокойствие, за да изживеят достойно и щастливо старините си.“, казва г-н Петров.

Откриването на Вип Хепи Хоум уважиха представители на бизнеса, политически формации, депутати, представители на религиозните общости в града, дългогодишни клиенти и партньори на фирмата и разбира се всички служители на Вип Хепи Хоум.

Гостите на събитието имаха възможност да разгледат новата сграда, както и интериора на всички стаи. Те бяха впечатлени, че всички помещения са големи, светли и просторни а също, че са оборудвани и обзаведени стилно, модерно и луксозно.

На разположение на домуващите във Вип Хепи Хоум са оборудван медицински кабинет, медицински специалисти – лекари и медицински сестри: общопрактикуващ лекар, лекар Хирургия, рехабилитатор, физиотерапевт и психиатър. Има осигурена и стоматологична помощ в случай на нужда. За сигурността и спокойствието на домуващите е осигурена денонощна охрана и 24/7 професионално видеонаблюдение.

След като разгледаха Вип Хепи Хоум, гостите бяха изненадани с торта-шедьовър на сладкарското изкуство, представляваща копие на сградата до най-дребния детайл. Тя е дело на екипа професионалисти на фирма „Чили“.

Събитието продължи с парти с диджей за всички гости.

Всеки желаещ, може да посети Вип Хепи Хоум и да се увери в отличните условия, които предлага. Адресът е гр. Пловдив, на ул. Прохлада 30.

Добре дошли!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *